Functie:
Coördinator algemeen / wedstrijdgroep behendigheid
Telefoon:
06-55519555 (Putten)
E-mail verzenden
Overige gegevens:

Henk SimonHenk geeft agilitytraining op de KC. In 2002 kreeg hij zijn eerste eigen hond; een Engelse Buldog genaamd Bep. Helaas is deze door omstandigheden niet lang bij hem geweest.
In 2003 werd er een Boxerpup aangeschaft: Indy. Na de benodigde gehoorzaamheidscursussen, kwam het stel in aanraking met de agility en het virus sloeg toe.
Helaas kon Indy door fysieke problemen niet deelnemen aan serieuze wedstrijden, dus in 2006 deed Skay zijn intrede. Skay en Henk lopen ze niet onverdienstelijk agility op het hoogste niveau; hij is de enige Boxer die landelijke goede resultaten behaalt.
Henk heeft de instructeurcursus agility voor gevorderden gehaald. Daarnaast behaalde hij in het najaar van 2013 bij O&O het deelcertificaat Module A (Gedrag en Leerprincipes) en B (Didactiek en Gezondheid). In 2014 behaalde hij ook Module C ( Instructeur Opvoeden).

Ook heeft hij diverse workshop gevolgd van nationale en internationaal tophandlers
o.a. Alen Marekovich (Kroatië), Anthony Clark (Eng.), Carl de Rouck (Bel.), Cathy McDonald (Eng./Ned.), Katja Slippens (Ned.), Marc Valk (Ned.) enz.

sterkliniek

Ga naar boven