Puppy-cursus: meld je tijdig aan!!
Diect aanmelden voor de cursus: Kan hier

Prijsinformatie: Kijk hier


 

Overzicht van komende puppy-cursussen;

Dag en datum

tijdstip

instructeur

theorieles

Status cursus

Dinsdag 30 januari 2018

19.00 - 19.45 uur Esther v/d Beek Dinsdag 23 januari 19.30 - 21.30 uur Vol

Vrijdag 16 februari 2018

19.00 - 19.45 uur Lenny Muhlenbaumer Vrijdag 9 februari 19.30 - 21.30 uur Vol

Zaterdag 3 maart 2018

10.30 - 11.15 uur Sifra Koops Zaterdag 24 februari 10.00 - 12.00 uur Vol

Dinsdag 13 maart 2018

19.00 - 19.45 uur Lenny Muhlenbaumer

Woensdag 7 maart 19.30-21.30 uur

bijna vol

Zaterdag 17 maart 2018

9.30 - 10.15 uur Lenny Muhlenbaumer woensdag 14 maart 19.30 - 21.30 uur bijna vol

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 


Je kunt met een opvoedingscursus beginnen als je puppy acht weken oud is en de benodigde entingen voor zijn leeftijd heeft gehad. Deze cursus is gericht op het socialiseren van een puppy met alles wat hij in zijn verdere leven kan tegenkomen. Dus niet alleen met mensen en honden, maar ook wennen aan allerlei soorten dieren, auto's, fietsen, kinderwagens, kortom letterlijk alles wat een hond in zijn leven kan tegenkomen. Er is veel vraag naar deze cursus en maandelijks start er wel een nieuwe groep.

Je kunt je dan ook het beste alvast opgeven voor de cursus zodra je weet dat je een pup krijgt.
Aanmelden voor de cursus: Kan hier
 

Slapende pup


De instructeur begeleidt ‘de mens achter de pup’ door veel informatie te verstrekken over honds gedrag, gezondheid, verzorging en oefeningen zoals bijvoorbeeld 'zit', 'af', ‘hier komen’ en wandelen zonder aan de lijn te trekken. Deze lessen worden niet alleen op het terrein van de vereniging gegeven maar we hebben ook praktijklessen op de hei of bij een manege. Een leuke gevarieerde cursus die je een goede start geeft met jouw hond. De duur van de cursus is 12 weken.
Kinderen zijn van harte welkom om aanwezig te zijn bij de cursus. (Het hele gezin is trouwens meer dan welkom!) Wel is het zo dat alleen volwassenen de oefeningen met de pup mogen uitvoeren. Veiligheid staat bij ons op de KC hoog in het vaandel!

Puppyinloopspreekuur (puppygym)
Mensen die ‘in de wacht staan’ voor de start van de eerstvolgende puppycursus, kunnen bij ons terecht op het puppyinloopspreekuur. Onze puppyinstructeurs houden dit spreekuur regelmatig op de zaterdagen tussen de middag (tijdstip kan per week een beetje variëren). Je kunt hier terecht mét je pup voor gezellige coördinatie- en socialisatieoefeningetjes en met al je vragen en eventuele problemen. Maar ook als je je pup nog niet hebt kun je hier alles aan ons voorleggen wat je bezighoudt om je zo goed voor te bereiden op de komst van je nieuwe viervoeter. Vooraf opgeven is iedere week opnieuw nodig; dan weet je zeker dat je nooit voor niets naar ons trainingsveld komt. Als je je via deze website hebt aangemeld voor de puppycursus en nog even moet wachten voor deze van start gaat, benaderen wij jou via de mail met een uitnodiging voor deelname aan het inloopspreekuur. Om te zorgen dat wij goed kunnen inspelen op jouw wensen, is het handig als je in je wekelijkse aanmeldingsmail voor de puppyinloop aangeeft wat wij voor je kunnen betekenen. Het puppyinloopspreekuur is alleen beschikbaar voor mensen die zich bij onze KC hebben aangemeld voor de puppycursus!

Voor fokkers: puppygym voor het hele nest

Een goede socialisatie begint al bij de fokker. Als extra service biedt onze kynologenclub ‘puppygym’; een puppyinloopspreekuur van 3 kwartier waar fokkers én de eventuele toekomstige puppyeigenaren met alle puppy’s uit het nest terecht kunnen. Het tijdstip kan in overleg worden gepland.

Puppygym bestaat uit ontspannen maar verantwoorde en leerzame balans-, coördinatie- en socialisatieoefeningen. Bovendien kunnen de toekomstige eigenaren al hun vragen aan ons voorleggen zodat zij zich zo goed mogelijk kunnen voorbereiden op de komst van hun nieuwe viervoeter.

Voor wie?
Of je nu lid bent van de kynologenclub of niet: ieder nestje is op afspraak welkom. Niet-leden betalen € 50,- en leden € 40,-.


Vragen over de puppycursus:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.: 0341-550172
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.: 0341-557793
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.: 0341-426884 Met vragen rondom opvoeding van en problemen met je pup
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.: Vragen over de puppyinloop (puppygym)

 

Naamloos 1

hondenhobby

Op vertoon van uw lidmaatschapskaart krijgt u
10% korting op ons hele assortiment.
Hondenhobby
Dr. Holtropstraat 2
Ermelo

Ga naar boven