Op de Kynologenclub Noord-West Veluwe trainen wekelijks honderden hondenliefhebbers met hun trouwe viervoeter.
Of je nu een rashond hebt of niet, voor eigentijdse en hondvriendelijke cursussen ben je hier aan het juiste adres.


Voor algemene informatie: 0341-550172

Krijg je een puppy of heb je een puber??

puppy

 

Puppy- en pubercursussen gaan het hele jaar door!
Je kunt je dus altijd inschrijven voor een cursus. Voor de puppycursus zelfs al voordat je je pup in huis hebt.

Lees alles over de puppycursus >>
En hier over de pubercursus >>

Lekker makkelijk!

direct inschrijven

 

 

 

 

 

 

 

 

Schrijf je nu al in voor 2020

Inschrijving  sluit op 15 januari 2020

 

Het kan hier >>

 


De hond is je beste vriend...
RvB logo


.......als je hem goed opvoedt tenminste.

Op de Kynologenclub Noord-West Veluwe trainen wekelijks tweehonderd hondenliefhebbers met hun trouwe viervoeter. Op de club worden allerlei leerzame en leuke cursussen gegeven voor hond en eigenaar. Wil je meer weten over de opvoeding van je hond, of wil je een ware 'kynoloog' (hondenkenner) worden? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Kennis en ervaring

De instructeurs/ instructrices van de Kynologenclub Noord-West Veluwe zijn opgeleid door de Nederlandse Vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en Opleiding (O&O).
Deze vereniging houdt haar leden op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van leermethoden en technieken.
Daarnaast hebben de instructeurs agility aanvullende opleidingen gevolgd bij BAND. Ook wordt er regelmatig aandacht besteed aan bijscholing en worden er workshops en lezingen gevolgd.

Onze trainingsmethodes zijn gebaseerd op het "wezen" hond. Wetenschappelijk onderzoek naar gedrag en leerprocessen bij de hond heeft bewezen dat opvoeding en opleiding van de hond vanuit een positieve, belonende benadering betere resultaten geeft.

Meer weten?
Voor informatie over de puppycursus kun je gebruik maken van het contactformulier. Wil je je opgeven voor een cursus gedrag en gehoorzaamheid, agility, hoopers, treibball of ringtraining? Bel dan met de cursus- en ledenadministratie, Wil van Calck, (033-2457068). Voor algemene informatie kun je contact opnemen met Marijke Stam-Beumer (0341-550172).
Of maak gebruik van het contactformulier.

Kom gerust eens langs!

Van maandag tot en met zaterdag is er van alles te beleven op het trainingsveld. Kom gerust eens kijken. Er staat altijd verse koffie met wat lekkers klaar in de kantine en aan de aanwezige instructeurs kunt u vragen wat u weten wilt. U kunt ons vinden op het Rodeschuurderwegje 64 in Ermelo (Hier vind je ons). Wij hopen u en uw hond binnenkort te mogen begroeten!

front


Of je nu een rashond hebt of niet, je bent van harte welkom!

 

 

 

 

Login

Ringtraining van start!

ringtraining fp

 
Is jouw hond de mooiste?
Interesse in tentoonstellingen en shows?
Volg de cursus ringtraining!
 

Meer info >>

De hond onze vriend

Het uitgebreide clubblad van onze vereniging. Vol met interessante artikelen over gedrag, gezondheid, voeding maar ook diepte-interviews met vrijwilligers van de vereniging.

 

Download proefexemplaar

sterkliniek

hondenhobby

Ga naar boven