Lidmaatschap:
De contributie bedraagt voor een heel jaar € 22.50. Voor partnerleden vragen wij € 5,00 extra en voor het inschrijven van nieuwe leden vragen wij ook € 5,00. Indien u halverwege het jaar lid wordt van de vereniging bent u slechts de halve contributieprijs verschuldigd.
Om lessen te mogen / kunnen volgen is het verplicht om lid te zijn van de vereniging. Alle leden ontvangen minimaal 4 maal per jaar ons clubblad “De hond, onze vriend” met allerlei informatie over de vereniging, cursusaanbod, wedstrijduitslagen en algemene wetenswaardigheden omtrent honden.
Elk lid kan een stukje aanleveren bij de redactie van het clubblad (gebruik het contactformulier).
Contributie voor lidmaatschap en lesgelden worden niet gerestitueerd,

 

Opzeggen van het lidmaatschap:
Stopt u met lessen of heeft u geen hond meer en wilt u ook geen lid meer zijn van de KCNWV dan dient u zelf uw lidmaatschap op te zeggen bij onze ledenadministratie. Doet u dit vóór 31 december van het lopende jaar, dan bent u vanaf 1 januari het volgende jaar geen lid meer. U kunt dit simpel doorgeven aan de leden-/cursusadministratie (gebruik het contactformulier).

 

Betaling:
De betaling van de contributie zal elk jaar in januari plaats vinden via automatische incasso. U dient hiervoor machtiging te verlenen en uw Iban nummer volledig aan ons door te geven.
Betaling van lesgelden is vanaf heden alleen nog maar mogelijk per Ideal. U wordt nadat u gekozen hebt voor uw eigen bank, automatisch doorgesluisd naar de betaalomgeving van uw bank waarna u uw betaling kunt afronden.
In uitzonderingsgevallen is het mogelijk op een andere wijze te betalen. Neem hiervoor contact op met onze penningmeester (gebruik het contactformulier). U kunt dan samen kijken hoe u de kosten kunt betalen.

 

Cursusgelden: (U moet lid zijn om cursussen te kunnen volgen)

Pups 75,00
Pubers 75,00
Starters Obedience 75,00
Obedience, sport & fun 65,00
Obedience & fun (gevorderden) 65,00
Obedience & fun (plusklas) 65,00
Obedience & fun (topklas) 65,00
Agility 65,00
Treibball 65,00
Hoopers 65,00
Ringtraining 30,00 (leden)
45,00 (niet-leden)

Contributies  
Per kalenderjaar 22,50
Partnerlidmaatschap 5,00
Jeugdleden 15,00
Inschrijfgeld nieuwe leden 5,00
   Meer weten?

Meer informatie over de Puppycursus en Pubercursus. Inschrijven kan hier.
Wilt u zich opgeven voor een cursus gedrag en gehoorzaamheid, agility, hoopers, treibball of ringtraining? Inschrijven kan hier!
Voor algemene informatie kunt u contact opnemen met Marijke Stam (0341-550172).

Kom gerust eens langs!

Van maandag tot en met zaterdag is er van alles te beleven op het trainingsveld. Kom gerust eens kijken. Er staat altijd verse koffie met wat lekkers klaar in de kantine en aan de aanwezige instructeurs kunt u vragen wat u weten wilt. U kunt ons vinden op het Rodeschuurderwegje 64 in Ermelo (Hier vind je ons). Wij hopen u en uw hond binnenkort te mogen begroeten!

Ga naar boven