De puppycursussen starten het hele jaar door. Opgeven voor de puppycursus doe je hier.

 

 

Je gegevens


Ongeldige invoer
Vul uw voorletters in
Vul uw voornaam in
Vul uw achternaam in.
Wilt u uw adresgegevens invullen?
Wilt u uw postcode invullen?
Wilt u uw Woonplaats invullen?
Geen of ongeldig e-mailadres ingevuld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

De hond


Ongeldige invoer
Vul de naam van de hond in.
Ongeldige invoer
(Kennelnaam alleen bij rashond invullen)
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Geef (evt. bij benadering) een geboortedatum op
Vul de schofthoogte in

Selecteer hieronder de gewenste cursus:
Welke G&G cursus is voor je hond geschikt? Onder menu "G&G" vind je alle informatie over de verschillende niveaus
NB: Om cursus te kunnen volgen dien je lid van de KC Noord-West Veluwe te zijn en ben je de jaarlijkse contributie verschuldigd. Een ieder is persoonlijk aansprakelijk voor lichamelijk letsel en/of eventuele schade door jouw of je hond aan derden toegebracht, voor, tijdens en/of na de les. Kijk je W.A.-polis erop na of informeer een en ander bij je verzekeringsadviseur.


Maak een keuze
U moet wel een cursus selecteren!!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Financieel


  • De betaling van de contributie, cursusgelden en het eventuele inschrijfgeld verloopt via een betaling per IDeal.
  • Wil je lid worden van de KC Noord-West Veluwe? Je betaalt tegelijk bij inschrijving (voor de cursus) de jaarlijkse contributie en het eenmalig inschrijfgeld.
  • Ben je al lid? Dan betaal je nu alleen het cursusgeld. Voor de betaling van de contributie ontvang je tegen het eind van het kalenderjaar een betalingsverzoek voor de contributie van het volgende jaar.
  • Meer informatie over prijzen, contributie en restitutie van cursusgeld vind je hier (opent nieuw venster - je kunt dus terug naar dit scherm)

Ongeldige invoer
€ 0,00
Extra informatie
Preventieve entingen
Voor deelname aan de cursussen dient de hond volledig ingeënt te zijn. Het inentingsbewijs dient tijdens de eerste les getoond te worden.
 
Contributie en aansprakelijkheid
Inschrijving voor een cursus verplicht u tot betaling. Cursusgeld wordt niet gerestitueerd. De inschrijving kunt u alleen maar afronden na betaling via Ideal. Mocht er een reden zijn waarom u dit niet kunt, dan moet u contact opnemen met de penningmeester via penningmeester@kcnwv.nl. Om cursus te kunnen volgen dient u lid te zijn van Kynologenclub Noord-West Veluwe en bent u de jaarlijkse contributie verschuldigd. Wanneer u het lidmaatschap wenst te beëindigen dient u dit voor 31 december van het lopende verenigingsjaar schriftelijk aan de ledenadministratie mee te delen. Zonder opzegging is contributie over het volgende jaar verschuldigd. Een ieder is persoonlijk aansprakelijk voor lichamelijk letsel en/of eventuele schade door u of uw hond aan derden toegebracht vóór, tijdens en/of na de les. Kijk uw W.A.-polis erop na of informeer bij uw verzekeringsadviseur.

LET OP:

  • Na inschrijving ontvangt u per omgaande een bevestiging van ontvangst.

  • U ontvangt de indeling van uw cursus tijdig op het door u opgegeven e-mailadres. Controleer dus eerst uw e-mail voor u contact opneemt met de administratie!

Geen e-mail ontvangen? Wellicht is onze e-mail in de map Ongewenste e-mail of Spam van uw e-mailprogramma terechtgekomen.
Maakt u gebruik van Gmail? Dan is onze e-mail mogelijk terechtgekomen in de map Reclame/Promotie in plaats van in de map Primair.
Sleep de bevestiging naar de map Primair om de e-mail te bekijken.
 
Probleem? Neem dan contact op met leden.cursus.administratie@kcnwv.nl.

Ga naar boven