Extra regels tijdens lessen omtrent Corona;

 • Was voor en na de training je handen met water en zeep, minimaal 20 seconden
 • Ga voor de training thuis naar het toilet (kantine is gesloten)
 • Betreden veld gaat 1 voor 1, op anderhalve meter afstand
 • Bij binnenkomst handen desinfecteren
 • Ingang veld; grote hek, uitgang, kleine hek
 • Maximaal 1 begeleider per hond
 • Loop direct na desinfecteren naar je instructeur
 • Ten alle tijden; Houd minimaal 1 1/2 meter afstand
 • Desgewenst eigen bidon drinken mee, geen alcohol
 • Trainen is optioneel, maar af en aanmelden is verplicht! Ze weten we zeker dat er niet teveel mensen op het veld bijeen zijn en kan een mogelijke besmetting in kaart gebracht worden
 • Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt; hoesten / proesten /koorts
 • Blijf thuis als een van je gezinsleden koorts heeft
 • Blijf thuis als iemand in jouw gezin Corona heeft tot de GGd zegt dat je weer op pas mag
 • Hoest en nies in je elleboog, gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 • Verlaat het veld direct na afloop van de les en blijf ook op de parkeerplaats niet napraten
   

 

 


Overzicht van komende puppy-cursussen;

Dag en datum

tijdstip

instructeur

theorieles Status cursus
dinsdag 15 september 2020  19.30 - 20.15 uur  Esther van de Beek dindag 8 september 2020, 19.30 - 21.30 uur Vol
maandag 28 september 2020 20.00 - 20.45 uur Jonna van Loo vrijdag 25 september 2020, 19.30 - 21.30 uur Vol
 maandag 26 oktober 2020  19.00 - 20.45 uur  Anita Kiers  maandag 19 oktober 2020, 19.30 - 21.30 uur  Vol

Op dit moment zitten we in een semi-lockdown.
Zodra meer bekend is leest u dat hier op de website.
Wij volgen de adviezen van de RIVM en wachten dan ook aankomende persconferenties af voor we besluiten hoe we eventueel verder mogen gaan.
Cursisten van de wachtlijst ontvangen mail.
Het is helaas niet mogelijk om nu al cursussen in te delen of te bevestigen.
Dank voor je begrip!

 
medio november, exacte dag / tijdstip nog niet bekend, opgeven mogelijk       Bijna vol

 

 

 

 

 


Puppy-cursus: meld je tijdig aan!!
Direct aanmelden voor de cursus: Kan hier

 

Prijsinformatie: Kijk hier

 

Je kunt met een opvoedingscursus beginnen als je puppy acht weken oud is en de benodigde entingen voor zijn leeftijd heeft gehad. Deze cursus is gericht op het socialiseren van een puppy met alles wat hij in zijn verdere leven kan tegenkomen. Dus niet alleen met mensen en honden, maar ook wennen aan allerlei soorten dieren, auto's, fietsen, kinderwagens, kortom letterlijk alles wat een hond in zijn leven kan tegenkomen. Er is veel vraag naar deze cursus en maandelijks start er wel een nieuwe groep.

Je kunt je dan ook het beste alvast opgeven voor de cursus zodra je weet dat je een pup krijgt.
Aanmelden voor de cursus: Kan hier
 

 


De instructeur begeleidt ‘de mens achter de pup’ door veel informatie te verstrekken over honds gedrag, gezondheid, verzorging en oefeningen zoals bijvoorbeeld 'zit', 'af', ‘hier komen’ en wandelen zonder aan de lijn te trekken. Deze lessen worden niet alleen op het terrein van de vereniging gegeven maar we hebben ook praktijklessen op de hei of bij een manege. Een leuke gevarieerde cursus die je een goede start geeft met jouw hond. De duur van de cursus is 10 weken.
Kinderen zijn van harte welkom om aanwezig te zijn bij de cursus. (Het hele gezin is trouwens meer dan welkom!) Wel is het zo dat alleen volwassenen de oefeningen met de pup mogen uitvoeren. Veiligheid staat bij ons op de KC hoog in het vaandel!

Puppyinloopspreekuur (puppygym)
Mensen die ‘in de wacht staan’ voor de start van de eerstvolgende puppycursus, kunnen bij ons terecht op het puppyinloopspreekuur. Onze puppyinstructeurs houden dit spreekuur regelmatig op de zaterdagen tussen de middag (tijdstip kan per week een beetje variëren). Je kunt hier terecht mét je pup voor gezellige coördinatie- en socialisatieoefeningetjes en met al je vragen en eventuele problemen. Maar ook als je je pup nog niet hebt kun je hier alles aan ons voorleggen wat je bezighoudt om je zo goed voor te bereiden op de komst van je nieuwe viervoeter. Vooraf opgeven is iedere week opnieuw nodig; dan weet je zeker dat je nooit voor niets naar ons trainingsveld komt. Als je je via deze website hebt aangemeld voor de puppycursus en nog even moet wachten voor deze van start gaat, benaderen wij jou via de mail met een uitnodiging voor deelname aan het inloopspreekuur. Om te zorgen dat wij goed kunnen inspelen op jouw wensen, is het handig als je in je wekelijkse aanmeldingsmail voor de puppyinloop aangeeft wat wij voor je kunnen betekenen. Het puppyinloopspreekuur is alleen beschikbaar voor mensen die zich bij onze KC hebben aangemeld voor de puppycursus!

 

Voor fokkers: puppygym voor het hele nest

Een goede socialisatie begint al bij de fokker. Als extra service biedt onze kynologenclub ‘puppygym’; een puppyinloopspreekuur van 3 kwartier waar fokkers én de eventuele toekomstige puppyeigenaren met alle puppy’s uit het nest terecht kunnen. Het tijdstip kan in overleg worden gepland.
Fokkers die een keer met hun nestje naar puppygym willen komen kunnen zich hier aanmelden

Puppygym bestaat uit ontspannen maar verantwoorde en leerzame balans-, coördinatie- en socialisatieoefeningen. Bovendien kunnen de toekomstige eigenaren al hun vragen aan ons voorleggen zodat zij zich zo goed mogelijk kunnen voorbereiden op de komst van hun nieuwe viervoeter.

Voor wie?
Of je nu lid bent van de kynologenclub of niet: ieder nestje is op afspraak welkom. Niet-leden betalen € 50,- en leden € 40,-.


Vragen over de puppycursus:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.: 0341-550172
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.: Voor vragen over puppy- en pubercursus
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.: Vragen over de puppyinloop (puppygym)

 

 

Ga naar boven